BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, September 5, 2009

THE RESULT


Nilah hasilnya mural yg saya buat ari tu. Actually saya buat ngan sorang lagi partner saya kat Pra ni. Dia low profil, tak suka glamour, tu lah muka dia tak ada dlm blog ni.


Cuba perhatikan betul2, mana satu yg lebih lawa, bunga kat belakang tu ke or bunga yang kat depan tu???? Saya tau dah jawapan kawan2.. Ishhh!!!! malu lah


8 comments:

jebateja said...

Eh kak..bagi saya kan..TIANG COKLAT tu lagik lawa lah....ahakz...jangan marah kak...bulan baik ni....ahakz

Sha said...

salam:)
jebateja kata tiang coklat tu tp bagi aku kan..... tudung tu lagi cantik dan menawan.

anniecute said...

CIS !!!!! Anak siapakah gerangannya ini?? Berani sungguh berkata begitu kepada ku. Hehehehe....tak pe Jebateja, akk tak kisah, kalis kutuk. Raya jemput datang rumah ya, nak berkenalan lah ngan orang yg berani bak JEBAT ni (kononnya lah)

anniecute said...

AMBOI MULUTTTTT !!!!!!! Bawak kawan nampakkkk!!!!!!!, Tak pe, ada lori ada bas

jebateja said...

jebat ni pemalu lah kak...ahakz...jebat zaman melaka lain...jebat zaman ni lebih sopan n lebin santun....

Nasib baik bawak kawan sorang je...itu baru Kak Sha..ada lagik 18 orang nak komen...jebat je tak benarkan...ahakz

anniecute said...

mcmana tak pemalu,Jebat dulu hebat bersilat, Jebat yg ni hebat memasak. Kan cenderung kepada kelembutan tu. Nasib baik pemalu, klu lembut??? Haru

Azman said...

Ek alaeh..control vogue lah conon..rumput ke belakang tu macam selalu den tobeh yo..somak mano kau post ni..yang dopan tu bungo ko tu?..lain yo pemandangan den ni ,yo lah dah tuo..40 tahun lobeh ,comin mato pun dah tak torang lie...

anniecute said...

Lancang eh mulut abg beruang ni haiiii... kau datang rmh den siap!! den bagi kau makn biskut cili. Kahkahkah