BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, September 4, 2009

ANAK SAPA NI ???


Gara2 muka anaknya terlindung, tak diappearkan di depan kamera, maka saya dikatakan seolah2 nak mensabotaj anak bongsunya ini. So, dgn tak ada rasa gementar walau sedikit pun dgn lontaran kata2 itu, saya paparkan wajah cute si AMRIENA BT RAMLAN ni. Moga ibunya Madam Sharimah (Sha) telah pun berpuas hati dan tak de dakwa-dakwi lagi lepas ni ya.

Persamaan yg mengconfirmkan (jahanam bahasa saya modified kan) ini anak Sha ialah kedua2 mereka ni suka memerhatikan orang dalam jangkamasa yg lama sampai tertangguh kerja yg sedang dilakukan dan tabiat ini diakui sendiri oleh siibu. Apa2 pun sesuatu yg pasti, anak Sha ni memang cute sgt. Ramai kwn2 lelaki dia yg kat pra tu try nak usha dia. Saya taulah sbb saya 'ibu' dia kat sekolah. Mungkinkah zaman kegemilangan ibunya dulu akan berulang????
OPSSS... SORRY WAHAI ANAK2 IBU, IBU DAH BOOKING SI CUTE NI UTK ANAK BUJANG IBU.


But one thing lah nak komplin sikit, klu tak salah face mask tu utk tutup mulut kan, tapi Amriena tutup dagu lah....Hehehehehehe

2 comments:

Sha said...

salam:)
ni n3 paling tak ikhlas dari empunya blog. apapun glamour gak anak aku nanti.

dah tahu itu ttp mulut nape tak sound kat comel aku tu.

tq

anniecute said...

Sajo....patutnya kesedaran dtg nya dari rumah. Ado gak bahan nak baleh dondam. Kahkahkahkah