BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 29, 2009

CATATAN BUAT SAHABAT

Lately ni kita became closer...mungkin kerana terlalu banyak perkara yg kita share bersama. Fizikal yg dah dekat2 nak sama, sikap yg seakan-akan sama, 'ketidakwarasan' yg mmg 100% sama dan yg pasti, keakraban ini terjalin dek kerana nasib kita yg exactly sama...


MY DEAREST FRIEND LYNN..
BE STRONG !!!!! I KNOW U CAN DO IT.....AND I'M ALWAYS HERE EVERYTIME WHEN U NEED ME....


****From me with love,

ani @ induk


8 comments:

jeBateja said...

Uikkk...yang ni pun AWET muda ke kak....apa RAHSIA...kasi ajar sama saya looooo

anniecute said...

simple...mcm akak gak, golak dan golak dan golak dan golakkkk..... maka terpancar lah keserian di wajah kami...cewwaahh..tak cayo try amalkan. Tapi biar bosobab, jgn tibo2 yo golak, lain lak poi eh...hehehehe

jeBateja said...

ooo..itu mcm kah...wokayz...ahakz..TQ kak

Lynn said...

Waduh kali ni wajahku pulak hang paparkan....uikss jangan risau wa orait nyer..senyum sokmo n happy....kerna hang penghiburnya....golak..golak...n golak...hingga sumo eh kombang..tapi mantap..hahaha

anniecute said...

kombang jgn tak kombang....

anniecute said...

LYNN : Ada yg bertanya what is actually happened to us....PENYU MENANGIS SIAPA YANG TAHU... Kannn

Lynn said...

dorg kalu tanya byk2...ckp ado kojo kosong tak...huhuhu...opis org nak tutupppp arrrr ape lah...org tak suke dok umahhhh....

anniecute said...

Lynn, kat rmh ada keje kosong, lipat kain baju, elaun sakit pinggang pun disediakan...nak?