BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 8, 2010

RINDUNYAAAA......

Tak sabar nak update blog, dah bersawang, tungguuuuuu......................

12 comments:

kak Erna said...

riinnduuuu juga..cepatla sapu sawang...

annie said...

Kak Erna, jap, nak poi boli penyapu sawang dulu, hehehehe

- jinggo - said...

nak tolong sapu boleh...

yusuf mujahidin ™ said...

salam

ape khbr kak?

hukhuk...err...batuk jp..byk sawang kt cni...hehehe

al-lavendari said...

panjang umur awak .. baru tadi sebut dah muncul ! kenapa lama menyepi ?

annie said...

yusof, kesian, akak dah tukar langsir baru dah tu, sofa pun nak tukar, minum dulu ubat batuk, biar lega sikit tekak tu..

annie said...

SDR Jinggo, silakan, tengkuk dah sakit dah ni, asik pandang ke atas je, hehehe

annie said...

Abang AL, patutlah tosodak, ado org sobut...

CPU saya problem bang, baru ambik kat kedai tadi ni..t/kasih sudi menjengah w/pun tuan rumah 'hilang'.

pak long said...

salam ...
tentu ada spaiderman kat blog tu..ehem-ehem..

kakcikseroja said...

Mesti banyak yang nak diceritakan.. tak sabar nak tumpang baca.. :)

annie said...

Pak long, kluang man pun ada...hensem lak tu..hahahaha

annie said...

Kakcik, tak de lah banyak, cerita lama je, tapi ok lah pada tak de langsung kan.