BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 2, 2010

2nd DAY

Hari ini hari kedua (2.April) di Pendidikan Khas. Anak dara yg garang semalam masih lagi 'terpeleot' hati dia dari semalam, belum sejuk lagi. Sebab apa, tak tau, moody semacam, kami tak usik dia pun.

Tadi dia bawak saya main bacak2 kat luar kelas, saya masuk dia keluar, saya keluar dia masuk. Terpaksa cikgu lain campur tangan, pujuk dia bawak pegi kantin, baru ok. Tapi saya masih lagi menjadi bahan jelingan matanya..aduhhh!!!! Apa dosaku??HAHAHAHA. Cikgu pilihan hati dia hari ini ialah cikgu Mala (baju hijau). Saya ngan cikgu Liyana langsung tak boleh campur tangan.

Lagi sorang murid tak datang, tak sihat. Tapi mmg bestlah main kejar2, untung2 mampu mengecilkan sedikit saiz ku..hehehe...

16 comments:

Pn Kartini said...

salam my dear sis..:):)
Ooo...nurfathin aqma ekkk..garang???
Maybe lum serasi lagi tuuu...
nanti2 insyaAllah !!

pak long said...

salam buat annie..
fuhh..memang mencabar...

Cikgu Yang said...

Salam!! Baguslah dah masuk Pendidikan Khas, ramai yang takut, kerana memerlukan banyak pengorbanannya. Selamat bertugas!!

annie said...

Kartini, thanks for drop by here. Dia kenal akak dah lama Tinie sbb sblum ni dia kat prasekolah, sajalah, nak ambik perhatian..lama2 ok tu, Insyaallah.

annie said...

Salam Paklong, mencabar tapi tak kritikal lah, boleh handle..

Erna said...

ANNIE..BARU2 NI..MENJELING LA DIA..NANTI BILA DIA DAH O.K MAU PULAK ANNNIE..TAK BOLIH BALIK..DIA NAK IKUT AJE..

mamawana said...

Best nyer main kejar...kejar....nanti slim...Mama pung nak ikut main kejar2. ihik

annie said...

Cikgu Yang, t/kasih. Yang pasti berkorban mental dan fizikal...tapi tak pe, org ckp alah bisa tegal biasa, Insyaallah.

annie said...

Kak Erna, itulah, dia ada hari2 pilihan bersama siapa..minggu depan ngan saya kot, dia akan ngam ngan saya harapnya..

annie said...

Mamawana, jgn jeles yea klu kita slim, hehehe

kakpah said...

wow.. seronok dan mencabar lah ani. Bawak pegi padang je main kejar kejar. Kena sebulan boleh turun berkilo2 tu hehe..

norman said...

Seronok dah dengan tugas baru yer...

annie said...

Jaj pah, ari ni baru dio jinak sikit ngan saya, klu tak tu heboh dek monjoling yo kojo eh..

annie said...

Cikgu norman, Alhamdulillah,makin seronok cikgu, 2 org murid tak bermakna saya boleh relax, anak dara sorang tu susah diramal sikap dia, tapi Alhamdulillah, saya boleh handle.

abang said...

best la main kejar2 hihihi

annie said...

Abang, best....jadi budak balik, hehehe