BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 29, 2010

GOT GARDEN INSIDE MY HEART................................



Heheheheheehehe................
Ibarat orang dapat dividen ASB  yg amount nya di luar jangkaan....
Happy, riang, gembira,  lupa segala lara..................
This is my true colour lah, sedihnya 2 hari je, kemaruk mcm orang separuh sedar, lepas tu back to normal...
Kasi jalan sama itu kesedihan ke, kedukaan ke, teruskan sikap "kerang busuk" anda. *** TAPI SAYA TAK BUSUK MCM KERANG.........................CONFIRM !!!!!!!!!


7 comments:

kak Erna said...

wah..hati anie..sedang berbunga bunga..

kakcikseroja said...

Baguslah segalanya dah 'back to normal'. Alhamdulillah. :)

annie said...

kak erna & kakcik seroja, ALHAMDULILLAH...

jeBateja said...

Mano ado koranag busuk...korang robus plus dengan halio....pehhh...sodap dicicah dgn sos cili life...ahakz

annie said...

jebateja..Perrhhhh !!! buek ghondang ngan pucuk pegago pun sodap !!!!!!

kakpah said...

kerang tu busuk ke ani. Mana der.. Kakpah okay je buek sambal kerang, rendang kerang hehe..

annie said...

kak pah, kerang favorite I, buek lah masak apo sajo, asalkan berasaskan kerang, memang 1st choice..kesimpulan eh, kerang tak busuk, saya yg busuk..kahkahkah