BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 11, 2010

PELAMIN ANGANKU KU MUSNAH..KAHKAHKAHKAH...

Sajo buek gempak sikit, tajuk tak beragak!!!!

Suddenly, I fall in love with him, hahahahahha.....nak mampuih apo, anak buah kau tu kan!!!

Sajalah, don't get me wrong, nak gelak2 bodoh je.

Semalam (10. April) selesai kenduri bersanding anak bongsu abang saya kat sebelah kami di Tmn Tuanku Jaafar Seremban. Majlis berlangsung dgn sederhana, meriah dan sempurna. ALHAMDULILLAH. Ramai sedara mara yg datang, tempat pertemuan semula sedara yg dah lama tak bertemu, mcm jejak kasih pun ada gak semalan. BEST !!




Bergambar bersama ibu saudara kesayangan adalah suatu kemestian. Kakak dia mmg jeles tgk den ambik gambar ngan adik eh, nak enter frame yo...

sempat meninjau persiapan hidangan utk pengantin di dapur. Tak sanggup nak makan betik ngan tembikai tu..cantik sungguh. Udang..yummy......rasa nak terkammmm........

Pengantin bergambar bersama mak sedara lagi sorang dan suami,(kakak saya lah tu).

Mak dan ayah pengantin.

Sama cantik sama padan....
** sila abaikan pemandangan di belakang pengantin**


Ada lagi, cerita tol, lepas ni, tunggguuuu...................

10 comments:

yusuf mujahidin ™ said...

salam kak...tajuk entry saspen je...hhehe

semoga sehat slalu..
:)

annie said...

salam yusuf, saja nak buat gempak. Alhamdulillah, sihat adanya, harapnya yusuf pun sihat yea.

al-lavendari said...

teringat masa dulu duluuuuuuuu ...
!

pak long said...

salam...
lawanya baju pengantin...
tapi baju annie lagi mengancam jiwer...klassss ko annie..

annie said...

abg al-lavendari, sompek duduk ateh pelamin sokojap, time awak dulu tak do lah grand mcm sekarang..jeles!!!

annie said...

pak long, baju lama tu, tak sempat nak tempah baru. Saja nak support anak sedara, bagi sedondon. Tak cantik manamya..by the way thanks fo the puji2an..ikhlas ke tak yea?? hehehe

kakpah said...

salam annie. Tokojuutt den nengok tajuk tu..

wah.. musim kenduri kahwin. kakpah pun tiap2 minggu ada -program makan nasi briyani ni. Gomoklah den..

annie said...

salam kak pah, sajo bikin kejutan, hahahaha.

Bulan 6 ado lagi sorang kak pah, nampak gayo eh projek nak menguruskan badan terpaksa ditunda ke tahun dopan lah...

sekamar rindu said...

salam.....kak,


tahniah buat anak buah kak..

al doakan kebahagiaan buat kedua2 mempelai..

betul kata pak long..baju kak sanagt lawa....kalah pengantin

annie said...

AL, hahaha, akak perasan sudah...!!!

t/kasih..