BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 25, 2010

ADUSSS....GOTONG-ROYONG PERDANA !!!!!!!

Penat gotong-royong kat sekolah semalam belum habis lagi, ari ni sambung kat rumah pulak.


Ni betul2 kaw2 punya gotong royong, GOTONG-ROYONG PERDANA !!!!!! Dari belakang dapur bawak ke depan rumah, all out !! settle !!!. Ni dah kepenatan..........jap gi nak pegi bersilat kat dapur lak !!!!!!!!!


Bila nak rest ni????????? TAK PE LAH, JANJI HATI PUAS, klu yang kemas pun rumah kita kan, bukan rumah orang...

Sementara nak tunggu waktu bersilat kat dapur tu sampai, Tun Teja nak layan FACE BOOK jap........ JOMMMMM !!!!!!

2 comments:

kakpah said...

eksesais di hujung minggu. Keluar peluh badan sehat.

haha.. sompek lagi tu jenguk fb

annie said...

kak pah, jongok fb ni samo mcm jumpo kwn2, ramai yg online, dgn bekas cikgu2 sekali..sakan bebughak, tu yg rajin poi situ tu...lopeh tu lolap, kolotihan, hahahaha