BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 15, 2010

HIDUP PPKI

Selesai make over (belum selesai sepenuhnya pun), kami duduk membincangkan apa yg patut ditouch up lagi utk menceriakan kelas kami.

So, maka keluarlah situasi2 begini...

Setelah dimake over kan..

Ini lah ofis saya... kadang2 bila saya duduk kat sini si cute Fatin Aqma cakap saya ni Guru Besar..Hahahaha

Ayu (atas) dan Marfique (bawah) yg rajin datang bertandang di teratak kami...sebahagian dari ahli keluarga kami gak.

mengilatkan kayu2 dan perabut2 yg ada dalam kelas..

Berbincang bagai nak rak, harap2 hasilnya pun ber rak-rak lah yea Yana..

SYUKUR ALHAMDULILLAH, saya bahagia bersama 'keluarga kecil' saya ini..

6 comments:

kak Erna said...

rajin sunggoh annie..semoga suasana baru..meemberikan semangat baru buat annie..ditempat baru...
wah..berapa banyak baru daaa...

annie said...

memang hobi saya menghias-hias ni kak, cuma masa je kadang2 tak de.. Insyaallah, semuanya berjalan dgn lancar.

pak long said...

salam..
moga terus berbahagia...

annie said...

PAKLONG, AMIN....

kakpah said...

salam. ani nampak seronok di situ...

annie said...

wsalam kak pah, kat tempat lama pun seronok gak, tapi rasanya kat sini lebih sikit lah..mungkin bergaul ngan anak2 istimewa maka saya dapat suntikan semangat yg istimewa sikit di sini. Alhamdulillah