BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 15, 2009

PONING LAH..........

Acik ni mcm budak kocik pun iyo yo ni. Kono hujan potang tadi dah mulo sakit kepalo. Berdenyut2...adehhh
Tapi ok lagi lah, boleh lah layan YM ngan kwn2 yg tgh online, boleh jengah blog kwn2....Tapi kepalo mionggg lah.............

Tak yah ambik mc esok pagi coz ;
THURSDAY IS A HOLIDAY !!!!!!
YEA YEA YEA..........
Sakannn sampai SUNDAY.
Hmmmmmm

8 comments:

puteri said...

Induk dah cuti panjang tuh..kak long pun dah merdeka.. bilo nak jalan ke subang lak..hehehe...cuti sekolah dah nak habih dah ni....

rusli_zairin said...

nk bergambar siap panggil mekap pengantin laie.. itu poning mano nak pogi soping cuti ni..

annie said...

salam....sape? Insyaallah, ada rezeki sampai lah sana

annie said...

Lie, maintain jelita tu yg kono panggil tukang make up. Maklumlah dah senior kan. Sajolah cuti, released tension...yahoooooo

puteri said...

kekekee..alah induk ni...nickname jo...kekekeke....maleh nak tukar...

annie said...

PUTERI : Kehkehkeh, ghaso eh tau dah sapo Puteri ni, bilo sobut Subang yo tu on the spot buleh tau sapo...PUTERI?? Ishhh...musykil tul lah, sojak bilo lak jadi anak ghajo???

puteri said...

ciss induk...wakakakaka....nickname jo tu....anak ghajo bersiung

annie said...

kantoiiii........... kehkehkeh. Just admit jo lah