BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 22, 2009

BEN 10



Salam, hehehe.....bunga yg kembang mekar semalam, hari ini menjadi bertambah2 mekar bila dapat bertukar2 sms dgn BEN10.

Never expect sebenarnya akan dihubungi oleh adinda2 maya ni, dan terharu sgt sbb ada gak insan yg sudi berkawan lebih dari berkawan di dunia blog shj. I'm really appreciated di atas kesudian itu dan terharu.

But something spoiled sikit lah, chating kita mcm biskut kan, now U see, now U don't. Kacau yo..tak po,
ESOK MASIH ADO

KEPADA BEN10  - nak air laut, datang rumah !!!  Hehehehe

4 comments:

kakcikseroja said...

Salam Annie...

saja nak mencelah.. air laut tu boleh buat ubat sakit kaki tak?? ;-)

annie said...

wsalam kak, tak de lah, saja mengusik adik kita ni ha, dia tanya tadi, air laut masin lagi tak, tu yg suruh dia dtg rumah ambik. Hehehe....

Kakcik cmana skrg? Dah ok ke belum?

rusli_zairin said...

haha.. lamo tak tak mandi laut.. tu yg nak tau air laut masin lg ko tak?

annie said...

anak akak yg kocik tu ckp "macin nya ayer laut ni", sbb maso dio mandi dio totolan air laut. Hahaha, klu tanyo sampai ari ni dio jawab bondo yg samo. Makno eh tu Lie, air laut masih lagi terpelihara kemasinannya...