BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 28, 2009

MY LOVELY NIECES AND NEPHEWS

Ni anak saudara saya yg hangat diperkatakan oleh kaum keluarga yg menyalin rupa saya ke dalam wajah dia. Ye ke? Tapi mmg selalu pun mak dia (kakak saya) tersilap orang, saya disangkakan anak dia ni - angah NATRAH (Puteri ??). Tengah menunggu hari utk menyambut insan istimewa kat dalam kandungan dia tu. Moga selamat melahirkan zuriat yg comel dan sempurna. (Hubby dia yg masak ikan patin tu) 
Kecuali yg pertama dan kedua dari kanan tu, yg hero 3 org tu anak saudara saya lah...Control handsome lah tu.... yg dua2 belah kanan tu menantu kami
 
Kanan si adik, Sharina dan kiri si angah Shira (anak abang)




Gambar2 yg tertera di atas adalah sebahagian dari insan2 yg tak pernah lekang di minda saya dan menjadi insan2 kesayangan saya. Anak2 kakak dgn abang2. Ramai lagi sebenarnya tapi ni je yg sibuk nak enterframe kat blog mak saudara kesayangan diorang ni kan. So, LAYANNNN..........

4 comments:

Jijahh @ f.k said...

meriahnye kalau semua berkumpul time raya kan ... wahhh best .. best ..
sepupu jijah semua dah tua dari kami adik beradik .. anak sepupu pun semua dah besau n ada family sendiri .. soo tak laa rapat sangat sbb kami ni dianggap macam bebudak (paling muda) ... hehehe ... ape pun kalo semua berkumpul memang meriah ..

annie said...

sama lah, klu ngan sepupu, kedua2 belah pihak, belah mak ngn ayah akak mmg akak lah yg bongsu. Diorang ada yg dah bercucu pun. Akak pun dah ramai dah cucu (anak saudara punya anak lah).

Pn Kartini said...

Salam sis..:):)
Meriah jekk bila sesekali berkumpul..
Mesti riuh rendah..
Cantikkk si angah Natrah secantik mak sedaranya..:):):)

annie said...

Tinie, camtulah gamaknya, riuh rendah, akak mmg kena buli memanjanglah dan tempat diorang mengadu masalah perasaan gak lah. Hehehehe...jgnlah ckp macam tu, rasa nak demam lah pulak ni...mak sedara dia ni dah veteran.