BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 25, 2009

LONELY

Selalu klu malam2 minggu macam ni saya mmg keseorangan lah. Anak2 ada latihan kompang, Alhamdulillah time cuti sekolah ni banyak dapat undangan kumpulan kompang taman kami. Ayahnya pun sama.

So, what else I should do? Adaplah PC ni ha. Singgah 'rumah' kawan2, berborak apa yg patut. Klu ado kwn yg online, YM lah ngan diorang, mcm sekarang ni tgh sembang ngan Encik Salleh...hehehehe..Budak betuah ni klu sembang ngan dio tak do lain, mengutuk yolah kojo eh. Tapi tak po, tak jadi kudis pun sbb pada saya kwn2 sume macam adik-beradik. Adatlah dalam kehidupan klu tak diselang selikan dgn tawa rasa mcm muram je kan.

Esok pagi nak balik kampung, Ahad kakak saya buat majlis pertunangan anak perempuan dia. Jadi orang pangkal lah acik sementelahan dalam adik beradik kami berdua je perempuan.

Nak kata boring selalu cmni tak de lah pulak, nasib baik ada 'rumah no 2 ni', released tension....

Whatever pun, pada saya duduk rumah lagi tenang walaupun rumah kita tu tak se gah mana pun. Kannn :>>>



Walaupun selalu ditinggal2kan macam ni..

5 comments:

arryani said...

Annie...

sekali skala kena tnggal,OK wat..hehe

Skurang2nye awak ada masa tuk diri sndiri..

Saya ni lagi la...Tinggal 3 beranak jek..(hubby saya kerja jauh)..

Nasib baik ada blog..heheh..

p/s Terima kasih kerana sudi ajar saya camner nk delete follower &*^% tu. Saya dh bjaya campak dia jauh2..

Terima kasih bnyk2 yea..Lain kali snggah la lg..

Idalara said...

salam kenal annie..
meksih singgah umah kak ida..kata2 yg sgt bermakna buat kak ida dr annie..
seremban?tak jauh tu..kak ida kalau balik melaka mst kena g stesen komuter smbn dan ke terminal 2..
biasalah jd ibu ni sering kena tinggal..mujur ada teman(pc)kka ida ni lagi lah pulak..anak2 dah mula menjadi remaja..bukan mau dok umah..harini diorg g tguk wayang dgn kwn mereka..tp ayah kwn anak2 yg bawa..tggl kak ida sorg2....boring dah jd teman setia...

annie said...

Arryani, Salam, sama2. Bisalah sbnarnya ditinggal2kan ni, lagi rindu kan...

Elok cmpak dlm longkang najis je blog gila tu!!!! Insyaallah, saya akan singgah selalu.

Kak Ida, sama2. Kak ida pun jemput singgah rumah saya selalu yea. Haaa, dah dekat, sesekali dtg lah sini, boleh kenal lebih rapat lagi kan.

Samalah kita, anak2 saya pun dah remaja, habis masa ngan kawan2 je, so, biasa dah ditinggalkan camni, tak kisah...

al-lavendari said...

lain kali ikutlah anak main kompang ... kompom tak sunyi lagi !

annie said...

en al lavendari, kehkehkeh.....jadi penyeri yo tak.