BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 18, 2009

JALAN-JALAN MAKAN ANGIN




Petang tadi bawak anak2 jalan2 kat centre point Seremban. Tak pegi jauh pun sbb tiba2 je ayah diorang called dari tempat keje kata nak ikut sekali. Tak dapatlah lama2 sbb petang dia nak kene keje balik...haiyolah !!!!!!

So, pada anak2 saya yg 4 orang ni, kemana pun diorang tak kisah asal boleh jalan2 and may be mcm kita gak, boleh released tension. Asyik terperuk dalam rumah je, habis2 melepak kat kawasan taman perumahan.




Kesian anak2 plan terbengkalai, sebagai ganti saya belikan lah apa2 yg diorang mintak, nak tackle balik hati budak2 tu. Tak kisah lah, yg penting anak2 HAPPY. Dan memang pun dari air muka diorang tak de pun gambaran kekecewaan yg saya nampak melainkan kepuasan shj. Ndak2 si kenit Didie tu.

4 comments:

Pn Kartini said...

Salam sis..:)
Seronok sakan anak2 sis ...apatah lagi dapat apa yg diharapkan mereka...mesti happy:):)

annie said...

Nampaknya mcm happy tapi tak tau lah. Tapi budak2 tak menipu Tinie kan...mereka jujur

Lynn said...

Anak2 millenium memang pandai menyimpan perasaan demi menjaga hati ibubapa tercinta agar tidak tersinggung....kalu tak caya masuki "alam" mereka bila mereka sedang lepak bersama2 dan berbual dari hati ke hati mcm kengkawan mereka...best wok!

annie said...

agreed, mmg banyak yg diorang simpan....hehehe