BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 5, 2009

HAPPY BIRTHDAY TO YOU



SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR YG KE 41 KEPADA 3 SAHABAT KU YG SELALU DISAYANGI DAN DIINGATI WALAUPUN KADANG2 U ALL TAK INGAT KAT AKU...

KAHKAHKAH...Tuo gak U all akhirnya walaupun lahir di penghujung tahun. Tapi tak pe, 40 an ni umur ada UMMPPHHH....



Jusr remember, if you're get elder, I do too

Semoga anda berbahagia, tenang, damai dan success di sepanjang meniti angka 40 an..

jangan diturut jiwa yg lara,
biarkan saja

tenang -
just ignore...
gundah gulana

KERNA
usia ini usia manis
utk kita latari seindahnya

BE HAPPY
selagi diberi kesempatan
untuk terus menghirup
segarnya udara
indahnya suria...........



Ery - 9. Disember


Lin - 7. Disember


Tutie - 7. Disember

i'm proud to tell that, my love is always being with you all


15 comments:

norman said...

Tutie anak PAk Rais tuh ada kakak dia comel gak...dia lahir bulan Jan ker.....pernah naik bas sama pergi balik KL....duduk sebelah2 masa tuh tak pandai ngorat....emmmhhhh melopeh den

Lin...antara yang terserlah kecomelan nya sampai kawan saya tuh ngau ngau ...ponet den nak layan...

Eri tuh tak berapa perasan den...

annie said...

Tajam ingatan cikgu, TABIK SPRING LAH !!!

Itulah, kenapa tak belajar ilmu ngorat kat kawan cikgu yg angau kat Lin tu?(hemm..kami tau sapa kawan cikgu tuuu). Kalau tak dah jadi abang ipar Tutie - menantu Pak Rais dah. Hehehe..

Ery orang Penang, dia low profile je, tak ribut macam kami. Sebab tu cikgu tak perasan dia kot.

Pn Kartini said...

Salam..:):)
Happy besday to Sis Ery,Sis Lin & Sis Tutie..:):)
Moga dimurahkan rezki..diberkatiNya selalu...:):)

To my dear sis..
Tinie doakan sis juga diberikan kesihatan dan bahagian selalu..:):)

annie said...

Tinie, thanks for your wishes..hope Tinie pun dianugerahkan ketenangan dan kebahagian olehNYA. AMINNN

jeBateja said...

So...kenapa tak WISH birthday saya sekali kak???...Sampainya hati mu....uhukz

annie said...

bilo birthday awak? bulan ni gak ko? Tak kisah lah bulan bilo pun, HAPPY BIRTHDAY LAH YO...Nak hadiah datang rumah collect..

sallehghani said...

happy birthday to you all,
ha ha omak anak den pun birthday bulan nie gak samo la yo.Hadiah dpd den satu doa, semoga Allah panjangkan umor dipermudahkan rezeki,diberikan kesihatan yang baik dan aman damai dalam semua urusan rumah tangga,Amen

annie said...

SELAMAT HARI LAHIR utk omak anak2 kau tu, mudah2an panjang umur, murah rezeki dan tebal dgn kesabaran mengadap karenah laki eh yg selalu tinggal2kan dio ....

Lynn said...

salam sume,
syukran jazilan.....terima kasih bebanyak...unsangkarable cikgu norman masih ingat kat saya dan pada adik2 manis yang wish kat akak ni tq gak n kengkawan yang seangkatan dgn ku terima kasih jua...ingatan tulus ikhlas dan sekalung doa itu adalah hadiah yang lebih berharga dari segala2nya. Moga kamu semua dimewahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik...amin...sis i luv u so much.

annie said...

love U too

Azman said...

la baru den perasan kengkawan den dah sambut harijadi eh semalam.selamat hari lahir buat rakan2 ku semua,tak do hadiah yo,pasal kito jarang jumpo.kalau dokek ni den hantar hadiah ni.

annie said...

eleh..klu dah kodokut, ngaku yolah...

Sha said...

salam:)
Besday utk Lyn, Ery dan Tutie - smoga bahagia dunia akhirat dan bertambah besar.

Lynn said...

Salam Cha,
Terima kasih bebyk..lagi elok bertambah besar...janji sume org sayang..hehehe

annie said...

yesss correct !!! makin bosar, makin sodap dipoluk !!!!