BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 19, 2010

SPEECHLESS..

Assalamualaikum sahabat2 tersayang....

Semalam hari pertama saya di sini sbg pelajar....
Sewaktu melepasi pintu pagar masuk hati diserang rasa syahdu yg amat sangat....
Betul ke tak ni ?? ALHAMDULILLAH, kwn2 dan anak2  saudara sblum ni meyakini bhw saya mmg akan menjadi warga UiTM bermula dari 18.7.2010 sehingga tamat pengajian nanti.



Akhirnya.....dapat juga melunas hasrat wpun terlewat dan di usia sebegini.. dah itu janji NYA...

SYUKURRRR...........

12 comments:

kakcikseroja said...

Alhamdulillah. Semoga dapat menggenggam apa yang selama ini diimpikan. :)

annie said...

Insyaallah, sy selalu mengharapkan apa yg kakcik doakan utk sy selama ini akan menjadi kenyataan, AMINNNN..

roslaini saad said...

annie..saya pun rindu nak ke sana juga...setelah meninggalkan kampus itm 20 tahun dulu..entah bila nak menjengguk balik...
annie..semoga berjaya....genggam bara api biar sampai jadi arang...

annie said...

KAK ROSLAINI, salam kak, ooo..akk dari sana ye, dah tinggalkan 20 thn dulu tapi saya baru nak jejak kaki...keindahan nya skrang mmg menggamit kita utk dtg lagi kak..jemputlah..

~Kak AZZ~ said...

Tahniahhh... Amek kursus apa ehh... Akakpun teringin gak nak smbung belajar ni, tp rasanya dah tak mampu dah kott otak ni nak berfikir mcm student..

Kecewa sbb dulu pnh beberapa kali apply ITM ni, tp tak pnh sangkott...huhuhu...

annie said...

Kak Azz, terima kasih. Ambik kursus Pengurusan Maklumat. Jomlah join saya, mana tau kali ni ada rezeki...

Pn Kartini said...

To my dear sis Annie:):)

Salam:)

Tahniah ya sis..:)
Moga dipermudahkanNya..:)

p/s: agak2nya mesti makin bz akak lepas ni..Jgn lupa daku..huhuhu..:):)

annie said...

wsalam Tinie, tkasih..
Boleh tahan gak lah, itu yg jarang update blog..
utk melupakan Tinie, tidak sama sekali, insyaallah..harap Tinie pun tak lupa akk yea..

kak Erna said...

tahniah annie..alhamdulillah..semoga annie berjaya menempuhinya..sehingga ke akhir pengajian..

hans said...

amacam?
perasaan selepas menjadi pelajar semula?


cuba ekau bagi pandangan sikit jik bro berada ditempat orang2 nih

P/S : Entry 18 Tahun Ke Atas Sahaja : Tiba - Tiba Rasa Takut Mahu Menggunakan Tandas Awam!

annie said...

kak erna, Insyaallah..doa2kan yea.

annie said...

hans, yg pastinya rasa kembali muda...

Pandangan? Klu takut jgn masuk, mana tau ada sesuatu yg mengejutkan kat situ...yg bisa menegakkan bulu roma mu..