BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 31, 2010

HAPPY BIRTHDAY - DYJATT

HaPpY bIrThDaT tO mE....

HaPpY bIrThDaT tO mE....

HaPpY bIrThDaT tO ....DYJATT

HaPpY bIrThDaY tO mE

HaPpY bIrThDaY dYjAtT


Hari ini setahun yg lalu, DYJATT baru nak belajar2 berblog...atas tunjuk ajar sifu KAK LONG SHA (terima kasih banyak Sha), akhirnya DYJATT mampu berdiri sendiri...dgn pelbagai rencah suka duka, luahan rasa si 'TUKANG KARUT' nya...


Atas sokongan rakan2 jua, DYJATT berdiri teguh walaupun tidak seteguh blog2 gagah spt KOMENSEN, CETUSAN MINDA, TIJAH, AULAD JANNAH, KAK CIK , sifu saya KAK LONG SHA, JEBATEJA, CORETAN KU, SEKAMAR RINDU, BICARA KEHIDUPAN, dan sebagainya tu (tak tertulis di sini tidak bermakna tidak menghargai..cuma terlalu banyak hingga tak mampu nak sebutkan semua), tapi ALHAMDULILLAH, dalam jatuh bangun, dalam kebanjiran dan ketandusan idea, DYJATT sampai juga ke usia 1 tahun.




Moga si 'TUKANG KARUT' akan terus diberikan kekuatan, semangat yg kuat utk terus berkarya seterusnya berkongsi dgn anda rakan taulan semua. AMINNNN..............

8 comments:

kak Erna said...

Amiinn..dah setahun dyjatt ye..
teruskan berkongsi apa saja ye..happy birthday..

annie said...

Kak Erna, haah, BARU setahun.Baru nak jalan jatuh..banyak yg perlu dipelajari lagi utk perkongsian yg lebih berkualiti..AMIN.

penjejak maya said...

salam,

hepi besday.. :)

annie said...

penjejak maya, waalaikumsalam, terima kasih.

al-lavendari said...

tahniah kerana berjaya mencapai usia setahun dalam keadaan sihat walafiat.
dan teruskan berblog selagi terdaya.

terima kasih banyak2 sobab menyobut komensen .. no satu pulak tu !

daku terharu U ! hehe

annie said...

abg al,tkasih...

komensen no 1 sbb setakat ni belum ada yg mampu menandingi blog abg dari segi kebanjiran komen dari followers sume tu, sy jauh na lagi.... Tahniah utk abg..

ummiross said...

Waa dah setahun ye

Tahniah2,teruskan perjuangan

annie said...

ummi, ye, setahun dah, Insyaallah..