BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 9, 2010

MOOD DAH BALIK, IDEA PULAK DISAPPEARED...

Hurmmm.......mood nak update blog ada dah, tu ari ntah merayap ke mana, dah datang balik tapi idea pulak elekkkkk.............

Tunggu dulu lah, hitung bintang ke, tunggu bulan jatuh ke riba ke, durian runtuh ke, baru ada idea, kot..............

So, rest lagi, see U soon.

LOVE FROM ME..........

4 comments:

jeBateja said...

Hah....durian runtuh..???....bak sebijik dua kak....

annie said...

jebateja, akk nak baling ni..haaa..sambutttt !!!!!!!!!!!!

Insan Marhaen said...

salam taaruf. maaf kalau IM katakan, perempuan memang gitu. tu yang kekadang suami pening ni...

annie said...

insan Marhaen, lelaki pun tak terkecuali...