BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 24, 2010

PUJUKLAH HATI.........

16 comments:

kakcik said...

Salam Annie..

Bersabarlah. sentiasa ingat dan mohon petunjuk dariNya.

Pn Kartini said...

salam my dear sis..:)

Terkadang sebegitulah kita
sentiasa memujuk hati
kerna dari situlah memberi kita kekuatan.....

Moga sis annie ceria2 selalu di sana:)dan dipermudahkanNya dlm apa jua yg dilakukan:)

al-lavendari said...

jangan pulak selepas datang kemudahan itu, kesulitan datang balik .. camtu bila nak solosai !

hans said...

sedih kenapa lak nih sis?

Perjalanan Semalam Ialah Hari Makan Sedunia

annie said...

kak cik, sy ni ingkar lagi kot, lambat dapat petunjuk...tapi DIA MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG...

annie said...

Tinie, mmg , sekali sekala je perasaan tu dtg, rasa jauh hati...tapi tak de apa sbnarnya, hanya sesekali dlm bahagia dia dtg menyapa..

annie said...

abg al, tak do lah bang, sajo jo, kesulitan tu dtg meninjau yo, tanyo kaba saya..hehehe

annie said...

hans, tak sedih lah, saja tertarik dgn quote tu...tu yg tempel kat n3 ni..

Idalara said...

Salam annie..
pujuk2 hati dengan bacaan ayat suci AlQuran tentu buat hati lebih tenang.

ps kalau dpt pujuk hati dgn pegi bershoping kan best..

annie said...

KAK IDA, mmg best klu dapat pujuk hati dgn bershoping, tapi sebelum pegi tu kena pujuk poket dulu..tu yg jadi merajuk..hahaha

pak long said...

salam...
baca kata-kata tu...dalam maknanya..

annie said...

pak long, dalam sedalam2nya....hanya yg mengalami yg tahu..

jeBateja said...

Di sebalik PUDING tu...ado kemanisan...berhati2 lah..anda bisa keHILANGAN kaki nanti...ahakz....kak n3 di ats ni nak dipaparkan tak....hik..hik...

maaf kak...gurau2..

annie said...

jebateja, mmg puding itu manis dan bisa membuatkan kita kehilangan kaki, tapi klu tak nak ilang kaki jgn makan puding, hahahahaha.....

harap awak sihat, bilo nak anta puding kek akak ni???

jeBateja said...

adehhhh...akak ni macam kak sha jugak...ahakz

annie said...

jebateja, segala macam makanan dah berlegar2 di minda ni ha..itupun salah satu cara memujuk hati gak tu..