BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 11, 2010

KADANG SYOK KADANG BOSAN...

Keje time cuti sekolah, sorang2 kdg2 best..tenang je dari jerit pekik budak2 yg tak kenal penat sume tu..
tapi ada masanya bosan ya amat pulak. Pandang kiri meja kerusi yg kaku, pandang kanan white board yg membisu seribu bahasa, kertas2, sumenya tak boleh dibuat kawan....buat hal masing2 je.........

Dulu bila pelawa si kenit ni ajak pegi sekolah sekali bukan main suka, melompat2, la ni dah tak nak pulak...mengantuk kata dia..




Nasib baik ada si dara minang Baranang - TAKAYUN AYU, rajin gak dia menziarah kakak dia yg kesunyian kat PPKI ni..tak de lah boring gila...kdg2 dia pun suka menyakat kata ada momok lah..ish!!budak betuah tu memang........


Tapi no hal lah, keje kan..lakukan dgn ikhlas.... Ikhlas jua ganjaran yg bakal diperoleh....AMIN

6 comments:

Pn Kartini said...

Salam..:)

Jangan boring sis..
..kdg2 sunyi itu indah..hehehe..

Pe2..Take care sis..Moga akak sihat:)

annie said...

salam tinie, haah, time sunyilah kita dapat keindahan, ketenangan..betul kata tinie..
thank you tinie sudi jengah akk lagi..

kak Erna said...

annie..kerja sensorang kadang2 seronok kan..tak de yang kacau..
amboi annie..comelnya baby yang muncung tu..

annie said...

kak erna, syok sbb tak de salah langsung buat keje, sume betul, tak de yg tegur..hahahaha...

mamawana said...

Salam caiyang annie tomei...muuuahhh

annie said...

mama, mmmuuuuaaahhhh..........