BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 9, 2011

GeDiK nEvEr EnD............

AssaLamuALaikum wbt....

kengkawan ku yg budiman....hari ni acik pg jalan2 ikut KAK LONG SHA ke BeRjAyA tIme sQuArE.....

SAKANNNN...........bagai nak rakkkk...........ilang ingatan kojap.....
Kami pg naik .......


dari Seremban....Kak long sha bwk anak2, acik solo jo....single yo, dah anak2 tak nak ikut......nak buek mcmano kan......well.............

^
^
^
kami naik ni gak yg warna merah tu
                                                 
Punyo lah lotih, aduhaiiiiiii................................sakit pinggang acik.....dah naik turun lak balik, dah turun naik lak balik, tu yo kojo eh.....shopping eh tak brp, turun naik eh yg lobih.......sakit amek kaki acik tekau eiiii....





Memang btul2 berpoya2, boli tak do na, sajo yo..'.cuci mato', mato dah kabur na....(heheheehe), poket pun kabur dah.........


Pkl 3 pm balik ke Sban....lotih-litak, tapi syok sgt....released tension.......lapang kepalo acik......

Kami dah decided.....berjalan @ berpoya2 ni akan dijadikan aktiviti bulanan.......biar mato makin teghanggggggg...!!!!!!..............hihihihihi............

6 comments:

jeBateja said...

wow....tak ajak pung....ahakz....

annie said...

jebateja, masa komuter lalu kat tepi rmh awak tu kami jerit panggil awak....tapi awak tak dgr, klu tak boleh join sekali, ahakzzzzz................

kak Erna said...

annie..akak tak poi lagi berjaya times square tu.
anak2 yo poie sendiri nak komuter kato e..

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

annie said...

kak erna, jgn tidak, esok2 org ckp times square, awak pun dah poi, tak do lah ketinggalan bona ghaso eh..

annie said...

bobhandburry...Insyaallah, sy akan ke sana...terim kasih sudi singgah sini..