BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 13, 2011

BLog SayA Diganggu KE?

Assalamualaikum....

Rindu sungguh nak update blog, tapi 3-4 minggu ni blog sy mcm kena ganggu dek blog......
gerammmmmm!!!!!!!!!!!

Kenapa ye jadi mcm tu, dah lah kita ni tak berapa nak cerdik ngan hal2 mcmni...sakit jiwo btul...







Ni baru boleh, kata org klu dah jodoh tak ke mana kan, akan bersatu jua akhirnya......

ALHAMDULILLAH.

10 comments:

pak long said...

salam...
ganggu sikit tak per...kena rajin sapu sawang tu..

annie said...

sikit apanya paklong, langsung tak boleh nak bukak, bukak je hilang, bukak je dia tulis "malware detected"....hanginnnn!!!!!!!!!!!

mamawana said...

Mungkin ada ganggung makhluk halus..heeee....

annie said...

agaknya lah mama, kenapa ye jadi cmtu, geram btul..!!!!!!!!!!!

Sha said...

Anie,
itu menunjukkan hang malas nak update blog. kurangkan sikit kat fb tu.

annie said...

sha, tak kono mongono eh doh hai..

jeBateja said...

waka....waka....kena taw tu apsal...mana taw kena kat org lain plak.....ahakz

annie said...

jebateja, bukak kat goggle langsung tak boleh, kat internet explorer je boleh tapi bhgian gadget langsung tak de...kucing2 akak sume dissapeared...sakit hatiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kak Erna said...

annie..kono ganggu camno lak tu..ce citer..bia akak faham..
samo yo ngan annie..tak berapa nak pandai..

annie said...

kak erna, adalah hamba Allah tu, siap ado add blog dio lagi, dio kato kek situ, blog ani mcm kono ganggu kek dio lah, lobih kurang cmtu, klu bukak kek goggle, paling lamo seminit jo ani dpek tgk blog ni kak, lopeh tu ilang "malware" tulih eh, ntah apo bondo eh, tgk kek internet explorer jo lah, ni dah buek background baru baru dpek tgk sumo, klu tak gadget yg kek topi blog tu tak do....tegantung jo..sakit btul ati.