BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 14, 2010

kesian anak2....

Assalamualaikum, harapnya tak lupa pada DYJATT yea....

You Are A Great Friend

11/12/10 baru ni bawak anak2 jalan2, kesian diorang, cuti sekolah dah di pertengahan, masih menghabiskan masa di rumah.......ibu diorang 'sibuk' sangat......(actually buat2 sibuk). So, tanpa perancangan, suddenly je tergerak nak bawak anak2 pegi swimming pool di Paroi Jaya ( sebelah Stadium Tunku Abd Rahman ).

Si Kak Ngah tak nak ikut, keletihan sbb baru balik dr main kompang, so kami pegi berempat je lah.....singgah rumah kak long SHA, pelawa dia pun tak nak pegi sbb tiba2 je, mana lah sempat nak plan apa2....


 Hero 'DYJATT' - Didie, dia lah 'SENJATA' yg dijadikan oleh abang dan kakak2 utk melemah-longlaikan hati sy setiap kali diorang gagal memujuk sy utk keluar berjalan2. 'Cair' hati keibuan sy bila si kenit ni merengek2...

 dah masuk dlm kolam, bukan main payah nak ajak balik....masalah btul...

ibu-melaram lebih, heheheheehe..............

Puas hati melihat anak2 happy.....ALHAMDULILLAH.

7 comments:

kak Erna said...

salam annie..mak ai..lamo boto tak nulih..nasib ado ni ha..hilang rindu..
akak tak tau pulak budak2 boleh mandi mando di kolam kek paroi tu..

annie said...

waalaikumsalam kak, dah leko kek fbook, tu lah psl eh jarang menulih kek sini ha..
mmg lah buleh kak, lamo dah bukak kolam renang tu, poi lah bwk anak2...ok gak tompek eh..

mamawana said...

Seronok bawak anak2 mandi kolam. Kalu mama pun leh berondam tigo ompek jam dlm kolam sinuun...

annie said...

saya tak minat pulak nak berendam mama, tapi masa mengandung kan si kecik tu dulu (didie) mmg sy suka berendam, kat swimming pool, kat tmn tema....sakan, tu lah agaknya si kecik tu suka berendam...

jeBateja said...

org bukit mahkota leh tumpang mandi tak..? ahakz

annie said...
This comment has been removed by the author.
annie said...

jebateja, jgn kan bkt mahkota, bkt merah lake town resort pun boleh mandi kat sini, dtg lah, no hal.....