BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 14, 2010

HaRi kE 4...

Dah 4 hari dah kita puasa, laaaa..kejapnya.
Pejam celik-pejam celik dah 4 hari.....
Tak lama lagi dah raya.
Nak mula buat persiapan raya sekarang rasa jauh lagi, tapi dlm dok nanti dulu-nanti dulu tu
dah nak raya.

Tapi apapun hari ini nak kongsi menu ngan kwn2. Jarang buat
n3 makan2 ni, takut obes, hahahahahaha.....


+



                                                                                
                                                                                   =



Nampak macam sedap tapi rasa tak tau lagi lah.....ntah sodap ontah tidak.....

Dan beberapa lauk sampingan yg lain2 lah termasuk air ngan kuih-miuh.

Dan juga, kebiasaan lauk mcm ni mmg jarang berbaki, anak2 sume hantu sea food sampai ibunya naik hantu sbb nak masak lauk baru utk sahur. 


*** mmg tiap2 hari masak utk sahur pun.....

it should be no problem lah bak kato omak sey...hehehe

15 comments:

kak Erna said...

annie..jangan naik hantu..biarlah..anak2 makan..sabo..tak caya..tengok miaw tu..sengih je..

kakcik said...

Salam Annie..

selamat berbuka. Koco eylio den nengokkan sambal potai tu.. :)

annie said...

kak erna, tak marah do, ibadat gak tu kan, sy sonyum jo mcm meaw tu..hehehe

annie said...

tak de lah sesedap kakcik masak...harap rupa je cantik, tapi licin dah kakcik dlm tak sedap pun. Hahaha

hans said...

hohoho
nampak macam best jer sotong tu

P/S : Header Baru H.P.B Blog. Thanks Blogger Dark Half!

annie said...

hans, mmg best, happening...

Idalara said...

annie..amboi..buat kecor air liur je..ceh..mcm ida mkn petai lak..tak mkn petai pun dan ni first time tguk sambal sotong petai...

ida pun masak utk sahur..

annie said...

kak ida, ruginya tak makan petai, sedapppp........try lah.

jeBateja said...

Wahhhh kak...manyak sedap oooooo....bikin terliur saja....

Nak tanya...KUCING tu akak masak apa?...Masak lemak cili api ke..???

annie said...

JEBATEJA, kucing tu kawan akak, dio klu time akak marah dio akan pujuk akak, bawak golak, sonyum....

bolum darurat lagi do sampai terpakso makan kucing, masih ado makanan lain lagi....NAKAL AAAA!!!!!!!

al-lavendari said...

lain kali sorok kan sikit lauk tu untuk sahur ! yang awak pergi keluar semua buat apa. awak ni pun satu hal.

jeBateja said...

Bukan nakal aaaa....bermanja...waka...waka....

ingatkan kucing tu dah arwahhhh...ahakz

annie said...

abg al, jgn marah sy, huwaaaaa....
hahahaha..dah pandai dah skrang bang, siap masak je asingkan utk sahur...sajo yo bikin gempak. khihihi..

annie said...

jebateja... klu dah arwah akk bgtau lah awak, boleh dtg ziarah...

jeBateja said...

Seram plak baca perkataan ARWAH tu...ahakz